Hibátlan szezonzárás – U12

U12-es csapatunk is túl van a szezon utolsó fordulóján, a srácok ezúttal Veszprémbe utaztak Németh Gábor vezetőedzővel.

 
A csapatnak nem volt egyszerű dolga, hiszen két nagy riválissal kellett megmérkőzniük az utolsó játéknapon. A kihívást azonban tökéletesen teljesítette a csapat, így két győzelemnek örülhetett Németh Gábor és csapata!
 
Kőkúti Sasok DSE 🆚 Győri FKKA 20-27
 
Zirc KSE 🆚 Győri FKKA 23-24
 
💬Németh Gábor értékelése: „Az U12 utolsó fordulójában Veszprémbe látogattunk és két mumusunkkal, a Kőkútival és a Zirccel mérkőztünk meg. Nagy örömömre a fiúk óriási hittel és akarattal bebizonyították főleg maguknak hogy lehetetlen a 20×40 méteren nem létezik. A Tata ellen egy sima mérkőzésen arattunk nagyszerű, 7 gólos győzelmet, míg a Zirc ellen a ,,KÉZILABDA” mérkőzést játszottunk. Itt volt minden amiért ez a sportág lett a szerelmünk. Hit, alázat, kemény de sportszerű küzdés, sírás és nevetés a végén. Ezúton is gratulálok a zirci csapatnak a mutatott játékhoz, ezek a mérkőzések szolgálják igazán a gyerekeink fejlődését és a magyar kézilabda jövőjét.
A játékosaimnak köszönöm az egész éves hozzáállást és munkát az edzéseken és a mérkőzéseken. Természetesen a munkát folytatjuk hogy hasonló mérkőzéseket játszunk ellenfeleinkkel jövőre is. „
 
Szép volt fiúk! 💪🏻
Hajrá Győr! 💚