Két pont Kalocsáról

🚌U14 I. osztályban szereplő csapatunk Kalocsára utazott Mátés István vezetőedzővel, hogy újabb pontokat gyűjtsön.

A pontszerzés sikerült, azonban az U12-es csapathoz hasonlóan szintén egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a napon a srácok.
 
Győri FKKA 🆚 Békéscsaba DKSE 25-21
 
Győri FKKA: Kovács, Takács, Bokor 3, Gasztonyi 2, Kozma, Kukorelli 1, Markovics 2, Miklós 2, Pintér, Simon 1, Tóth 3, Varga 4, Varga B. 3, Wéber 4
 
Éles KISE 🆚 Győri FKKA 30-22
 
Győri FKKA: Kovács, Horváth, Bokor 1, Gasztonyi, Kozma 1, Kukorelli, Markovics 1, Miklós, Pintér 3, Simon 3, Tóth 7, Varga 1, Varga B. 5, Wéber
 
Vezetőedző: Mátés István
 
💬 Mátés István értékelése:
„Különböző okok miatt több hiányzóval tudtunk elutazni erre a fordulóra. Az első mérkőzésünket döcögősen indítottuk, védekezésben az ellenfél beállóinak külső zárásaival gyűlt meg a bajunk, míg támadásban sok helyzetet kapkodtunk el. A második félidőre ezeket rendezni tudtuk, sikerült gyors gólokat lőnünk a kivédekezett támadásokból, illetve külön öröm, hogy szélről sok helyzetet nagyon jó hatékonysággal értékesítettünk, így a végére magabiztosnak mondható győzelmet arattunk.
Az Éles elleni mérkőzésben sokkal több volt. Az elején a könnyű technikai hibáinkból adtunk az ellenfélnek egy 5-6 gólos előnyt, amit tulajdonképpen végig üldöztünk onnantól. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Éles csapata 11 játékost nevezett a mérkőzésre, így a kötelező sorcsere náluk elmaradt, végig a „kezdő” soruk játszott. Ennek ellenére van egy kis hiányérzet bennem, ha egy kicsit jobban elhisszük, hogy így is van esélyünk, szorosabb is lehetett volna.
Ugyanakkor összességében megérdemli a gratulációt a csapat, szépen helyt állt a hiányzók ellenére.”
 
Szép volt fiúk! 💪🏻
Hajrá Győr! 💚