Békéscsabai kiruccanás

U14-es csapatunk Békéscsabáról próbált meg pontokat hozni GYőrbe, sajnos ezen a hétvégén ez nem sikerült.

Egészen Békéscsabáig utazott U14-es csapatunk az első osztály középházának következő fordulójában. Ezúttal nem sikerült a pontszerzés, de a mérkőzések tanulságosak voltak és a vezetőedző is bizakodó! 🤾
 
Győri FKKA 🆚 Egri VSI 21-24
 
MOL Tatabánya KC 🆚 Győri FKKA 26-24
 
Mátés István értékelése: „Nagyon álmosan kezdtük az Eger elleni mérkőzést, érezhetően megviselte a csapatot a hosszú utazás. Védekezésben nem találtuk a távolságokat, támadásban pedig túl sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, ami a szünetre egy jelentősebb hátrányt eredményezett. Ezt sajnos a második félidőben a feljavult teljesítményünk ellenére sem sikerült ledolgoznunk, így fájó vereség lett a vége.
 
A második mérkőzésre sokkal jobb energiákkal tudtunk a pályára lépni, ami elsősorban a támadásban kialakított minőségi helyzetek számában mutatkozott meg. Azonban ezeket nem sikerült jó százalékban értékesíteni, továbbá védekezésben több rendszerszintű hibát vétettünk, ami egy szoros vereségre volt elég a középház talán legerősebb ellenfele ellen.
A vereségek ellenére hasznos tapasztalatokkal utazunk haza, amiket remélhetőleg már a következő fordulóban tudunk hasznosítani.”
 
Szép volt fiúk! 💪🏼
Hajrá Győr! 💚

Vélemény, hozzászólás?