Elindult a tavaszi szezon

Csapataink túl vannak az első fordulókon a téli szünetet követően.

U14-es csapatunk Budaörsön járt, ahol A Telekom Veszprém és a CYEB-Budakalász voltak az ellenfelek.
 
Mátés István vezetőedző értékelése: „A Telekom Veszprém elleni mérkőzésen a támadásbefejezések eredményességét leszámítva tetszetős játékot mutattunk. A Budakalász ellen a győzelemnek és a két pontnak kell örülnünk. Sajnos kapkodós, rengeteg hibával játszó csapat volt a pályán támadásban és védekezésben egyaránt. A mérkőzés kimenetelét a két csapat adottságbeli különbsége döntötte el.
Dolgozunk tovább, hogy a középházban még összeszedettebb játékkal tudjuk megörvendeztetni a győri férfi kézilabda kedvelőit.”
 
Az elmúlt hétvégén U15-ös csapatunk Martonvásárra utazott, ahol szintén két mérkőzést játszottunk. Ebben a korosztályban először a PSN ZRT majd a Veszprémi KKFT csapata volt az ellenfél, szintén egy győzelemmel és egy vereséggel tért haza a csapat.
 
Kovácsovics László értékelése:” A Pécs elleni mérkőzésen a kis különbség ellenére végig kézben tartottuk a mérkőzést és egy percig sem volt kérdés melyik csapat nyeri a találkozót. A Veszprém ellen már a középházba jutás volt a cél. Az első félidőben jó játékkal méltó ellenfelei voltunk a veszprémi csapatnak, a második félidőben kicsit elfáradtunk és a dekoncentrált játéknak köszönhetően alul maradtunk.
Összességében ezen a meccsen érkeztünk meg az 1. osztályba.
Célkitűzés: azalsóházban minden meccset meg szeretnénk nyerni!”
 
Szép volt fiúk!💪🏼
Hajrá Győr! 💚

Vélemény, hozzászólás?