Fergeteges hangulat az Aporban

Hétvégén U10-es csapatainknak nem kellett messzire mennie, az Apor Iskola tornatermében volt a tavasz első fordulója.

Mindhárom csapatunk izgalmas mérkőzéseket játszott remek hangulatban! 🤾🏼🥁
 
Bella Viktor értékelése:
„Az első mérkőzésen jól játszottunk és bár eredményszámítás nincs, simán nyertünk a Tata ellen. A második meccsen az Apor I. ellen sajnos sok volt a hiba és kikaptunk, de összeségében elégedett vagyok. Gratulálok a csapatomnak a hétvégi teljesítményhez!”
 
Kovácsovics László értékelése: „Ez most nem egy hagyományos értékelés lesz, de remélem mindenki megtalálja a sorok között, amit magára vehet.
Talán mondhatom, hogy eleget tapasztaltam már utánpótlás szinten a kézilabdában..
Vannak játékosok, akik ugyaninnen indultak és most EB selejtezőt játszanak. Mi edzők csak utat mutatunk és onnantól kezdve a gyereken, játékoson múlik, hogy ténylegesen akarja-e?!
Bátor kijelentés ez most tőlem, de nem félek kijelenteni: Ebben az U10-es csapatban minden poszton több olyan játékos van, aki odakerülhet a legnagyobbak közé. Ne legyünk türelmetlenek! Élvezzük ki minden nehézségét és örömét a sportemberré válásnak! A szülöktől továbbra is ezt a felhőtlen, őszinte és összetartó támogatást és buzdítást kérem. Lesz olyan, hogy sírva megy haza a gyerek és elbizonytalanodik. Akkor van a legnagyobb szükség rátok! Az edzőktől ugyanezt a következetes és kemény hozzáállást és munkát kérem. Cél a hosszútávú nevelés és képzés!
Az ami tegnap volt az Apor tornacsarnokában, az egy kivételes dolog és már el is felejtettem milyen érzés..
Úgyhogy minden jelenlevőnek köszönöm!
Mindenki csak a saját feladatát lássa el és formáljuk a győri férfi kézilabdát tovább.
Jó Veletek ezt együtt csinálni!”
 
Szép volt fiúk! 💪🏼
Hajrá Győr! 💚

Vélemény, hozzászólás?