„Ha a fiúk hozzáállása, és kitartása nem változik, a sikerek is jönni fognak! Hajrá ETO!”

U15 első osztályban szereplő csapatunk Budapestre utazott ezen a hétvégén.

A csapat most is két mérkőzésen léphetett pályára, az első mérkőzésen a Gyöngyösi KK, a másodikon pedig a PSN ZRT volt Lukács Szabolcsék ellenfele.
 
Győri FKKA 🆚 Gyöngyösi KK 28-32 (11-19)
 
Győri FKKA: Kovács (K), Smercsek (K), Hegyi, Hideg 1, Kaló 5, Krausz 2, Kulacs 1, Madarász 1, Szántai-Nagy 1, Tamás 2, Tóth 2, Weisz 6, Nagy 1, Molnár 6
kiállítás: 4 perc
7 méteres: 3/1gól
 
Győri FKKA 🆚 PSN ZRT 27-29 (14-14)
 
Győri FKKA: Kovács (K), Smercsek (K), Hegyi 2, Hideg 1, Kaló 1, Krausz 2, Kulacs 3, Madarász 1, Szántai-Nagy 1, Tamás 7, Tóth 2, Weisz 2, Nagy, Molnár 5
kiállítás: 2 perc
7 méteres: 5/1gól
Vezetőedző: Lukács Szabolcs
 
💬Lukács Szabolcs értékelése: „Csapatunk lelkes játéka sajnos nem eredményezett győzelmet.
 
Első mérkőzésünket az alsóházat vezető Gyöngyös ellen játszottuk. A mérkőzés elején sem védekezésben, sem támadásban nem tudtunk a képességeinknek megfelelően kézilabdázni. Elsősorban a kapkodó, pontatlan támadójátékunk eredményeként jelentős hátrányba kerültünk. Az első félidő végére, illetve a második félidőre állt össze a védekezésünk, melynek köszönhetően meg tudtuk közelíteni az ellenfelet. A végjátékra azonban elfogyott a lendület és nem sikerült a bravúr.
 
A második mérkőzésen a Pécs gárdájával mérkőztünk meg. A siker itt is elmaradt, elsősorban a rossz helyzetkihasználásunk miatt. Nem készült statisztika, de becslésem szerint a ziccereink kb. 50%-át tudtuk értékesíteni.
 
Az eredmények ellenére dicséret illeti a csapatot, mert sportszerűen játszottak és az utolsó percig küzdöttek a győzelemért. A jövőbeni sikerek érdekében fejlődnünk kell védekezésben, különösen a nyitott védekezésben. A támadójátékunk kreatív, a lövőhelyzetek kialakítása megfelelő, azonban a helyzetkihasználáson javítani kell.
 
Ha a fiúk hozzáállása, és kitartása nem változik, a sikerek is jönni fognak! Hajrá ETO!”
 
Szép volt fiúk! 💪🏼
Hajrá Győr! 💚
 

Vélemény, hozzászólás?