Túl vannak csapataink az első fordulókón

U15-ös csapataink túl vannak az első és második fordulókon az idei szezonban, Kovácsovics László csapata egy döntetlennel és egy vereséggel zárta a vasárnapot.

U15 I.o. – GYFKKA -Telekom Veszprém 25:25

Kovácsovics László: Örülnünk kellene a pontszerzésnek, azonban azt is tudnunk kell, hogy az ellenfelünk játékosainak nagy százaléka felversenyzett. Nagyon sok tiszta lövőhelyzetet nem tudtunk értékesíteni, ezért is érezhettük inkább elveszítettnek azt az egy pontot.

U15 I.o. – Veszprémi Kézilabda Kft. – GYFKKA 44:24

A második mérkőzésre sokkal fásultabb, enerváltabb játékosok léptek pályára, ami teljes koncentrációvesztéssel és a hibákból adódóan lelki összeeséssel is párosult. Ennek köszönhető ez a nagy különbség.

Értékelnünk kell, hogy ennyi UP csapatunk versenyez az I. osztályban és a fiúknak fel kell zárkózni a mezőnyhöz. Dolgozunk tovább, és minden apró sikerélményből töltekeznünk kell, hogy kis műhelyként ott tudjunk maradni az elitben.

Hajrá ETO!”

Bella Viktor U15-ös csapata pedig a másodosztályban két vereséget szenvedett ezen a hétvégén.

U15 II.o. – GYFKKA – KK Ajka 23:27

U15 II.o. – Veszprémi KKFT – GYFKKA 40:32

Bella Viktor: „Mindkét meccset elvesztettük ,habár mindkettőn vezettünk a szünetben. A sok technikai hiba és a védekezés hiánya a második félidőkben megbosszulta magát. Dolgozunk tovább, hogy a második félidőben is olyan teljesítményt tudjunk nyújtani mint az elsőben.”

Hajrá Győr! 💚

Vélemény, hozzászólás?