Újabb forduló a páratlan korosztályokban

Ismét pályára lépett több csapatunk is a gyermekbajnokság hétvégi fordulójában.

U15 I. osztályú csapatunk az alsóházban folytatja a bajnokságot, ezúttal Békésre utazott Lukács Szabolcs és csapata. Sajnos két vereséggel zárták a napot a srácok; az Egri VSI és a Békési FKC is jobbnak bizonyult ezez a hétvégén.

Egri VSI – Győri FKKA I.  34-30

GYFKKA: Lányi 2, Lendvai (K), Juhász 10, Tamás 3, Szántai-Nagy, Piller 4, Kaló 7, Kulacs 1, Krausz, Hegyi, Varga 2, Nagy, Madarász 1, Pauer

Győri FKKA I. – Optimum Solar-Békési FKC   23-46

GYFKKA: Lendvai (K), Lányi 2, Juhász 7, Tamás 1, Szántai-Nagy 3, Piller 1, Kaló 4, Kulacs, Krausz, Hegyi 2, Varga 2, Nagy, Madarász, Pauer 1

 

Másik U15-ös csapatunk a területi bajokság felőházában mérkőzött meg, ezen a héten hazai pályán Győrben. Sokoray Ádám tanítványai azonban  nem úgy teljesítenek a szezon második felében, ahogy azt már megszokhattuk. Egy döntetlen és egy vereség a csapat mérlege ezen a hétvégén.

Győri FKKA II. – Éles KISE  23-42

GYFKKA: Bonnyai 5, Botka (K), Katona (K), Kovács 7, László 2, Lukácsi1, Molnár 2, Münnich 1, Schmidt 2, Szabó 1, Triesz 2

Szentgotthárdi VSE – Győri FKKA II.  21-21

 

Sokoray Ádám: „A legutóbbi négy mérkőzésünk sajnos nem úgy sikerült ahogy terveztük. Volt, hogy jobb csapatok ellen játszottunk, de a velünk azonos szinten lévő csapatok ellen is szenvedtünk. Hatványozottan igaz az állítás, miszerint amit edzésen beleraksz, a hétvégén azt veszed ki.”

 

Bella Viktor és tanítványai ezen a hétvégén Székesfehérvárra utaztak az U13-as területi bajokság következő fordulójában. A csapat két mérkőzésből kétszer is győzelmet aratott, így boldogan tért haza mindenki szombaton.

Győri FKKA – Móri KSC 28-19

Cunder Tu Kézisuli – Győri FKKA  14 -22

U11-es csapataink szintén utaztak egyet szombaton, Németh Gábor vezényletével mindkét csapat jó hangulatú meccseket játszott Veszprémben. Ebben a korosztályban az eredményt továbbra sem számolják. 

Szép volt fiúk!
Hajrá Győr!

Vélemény, hozzászólás?