Beindultak a gyermekbajnokságok

Február utolsó két hétvégéjén elindultak a gyermekbajnokság 2022 tavaszi fordulói.

U15-ös csapatunk az év első játéknapján hazai pályán, a Magvassyban léphetett pályára. Csapatunk az első mérkőzésen a Moyra-Budaörs csapatával mérkőzött meg, sajnos a félidei döntetlen eredmény a csapat nem tudta tartani és a mérkőzés ellenfelünk nyerte 31-28-as arányban. A második mérkőzésen a PSN ZRT csapatával szemben a félidőben két gólos hátrányban voltak a srácok, melyhez a vendégek a második játékrészben újabb két gólt tettek hozzá, így a szoros mérkőzést a pécsiek nyerték 30-34-re.

A hónap utolsó hétvégéjén U12-es csapatunk Dorogon lépett pályára, ahol Németh Gábor tanítványai először a Diósdi DSE csapatával mérkőztek meg, ami egy sima, 13-29-es győzelemmel végződött. A második találkozó már közel sem bizonyult olyan egyszerűnek, a Körte HVSE csapatát már csak egy góllal tudták legyőzni a srácok; 18-17-re.

Kovácsovics László és Mátés István a legkisebbekkel Balatonfüredre utazott. Az U10-es korosztályban sajnos eredményeket nem számolnak, a gyerekek azonban két jó mérkőzést játszottak, először a Telekom Veszprém, majd az ALBA REGIA csapata ellen.

Ugyanezen a helyszínen lépett pályára Bella Viktor is tanítványaival, ők a Veszprémi KKFT csapatával és az Ajkai Trampolin Sportegyesület kézilabdanövendékeivel játszottak.

Szép volt fiúk!
Hajrá Győr!

Vélemény, hozzászólás?